"Did you ever notice when you blow in a dog's face he gets mad at you? But when you take him in a car he sticks his head out the window." - Steve Bluestone

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Crufts 2017...!

crufts2017cTijdens de Amsterdam winner ontvingen zowel Guus als Gündi een kwalificatie voor Crufts, omdat zij beiden een Winner titel behaalden. En zo was dit nu eens dé gelegenheid om eindelijk naar Crufts te gaan. Een gigantische show in Groot Brittanië. Eigenlijk een wens vervullen die er al jaren was. En zo geschiedde. Samen met de baasjes van Guus en uiteraard Guus en Gündi zelf vertrokken we naar Hoek van Holland om daar de ferry naar Harwich te nemen. Best een heel avontuur. Hondjes op de ferry in de kennel (zie rechts voor de foto met drama :) ). Niet ideaal, maar beter dan in de uitlaatgassen op de autodek te laten. De volgende dag lasten we nog een rustdagje in, waarbij we wat wandelden en de toerist uithingen. De dag erna was het zover! Zaterdag 11 maart 2017, the Gundog group. Oftewel een dag geheel en alleen voor de (FCI) rasgroepen 7&8. En dat waren zo'n 4807 honden!
Bij de Vizsla Draadhaar waren maar liefst 94 honden ingeschreven in 114 klassen, want je mag in de UK in meerdere klassen inschrijven met één hond. De resultaten waren om enorm trots op te zijn. Met zo'n deelnemersaantal en zo'n sterk deelnemersveld. Zowel Guus als Gündi werden in ieders beide klassen geplaatst (!) en zijn om die reden gekwalificeerd voor volgend jaar! Het was een enerverende dag, waarbij het ook leuk was veel bekenden weer te zien!
Het eindresultaat was als volgt: 
Guus 1st in Working class, 3rd in Open class !!
Gündi 3rd Working class, 5th in Junior class !!

crufts2017 crufts2017b