"One reason a dog can be such a comfort when you're feeling blue is that he doesn't try to find out why." - Author Unknown

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Rubine & Robijn

Menu

Wie is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Vizsla pups en Ruwhaar Teckel pups

De pups van Lexje en Bruno zijn geboren...!

IMG 20200524 114249Op 22 juni 2020 zijn Lexje en Bruno de trotse ouders geworden van 7 prachtige pups. Het zijn vier jongens en drie meisjes. Onze U-tjes!
Alle pups hebben de kleur choco & tan 🤎
Geregeld wordt het wel en wee gepubliceerd in het 
"Teckel Puppie Journaal 2"

Vizsla Draadhaar pups geboren 12 mei 2020

Gündi werd wat eerder loops dan verwacht. Half maart werd ze gedekt worden door Venatordream Arlo. Voor beiden is dit het eerste nestje. Op 12 mei zijn 9 prachtige pups geboren in sneltreinvaart nog wel. Het zijn 5 jongens en 4 meisjes. Vanaf het eerste moment doen moeders en pups het prima. Rond 8 juli zijn de pups oud genoeg om te kunnen uitvliegen. Ook dit nestje uiteraard voldoen aan het fokreglement van de rasvereniging. Een overzicht van de combinatie is hieronder te vinden.

Alle pups zijn gereserveerd!


IMG 20200512 090003 resized 20200521 101303380

Lees meer...

De pups van Dylle en Finn zijn geboren...!

IMG 20200524 114249Op 23 mei 2020 zijn Dylle en Finn de trotse ouders geworden van 5 prachtige pups. Het zijn drie jongens en twee meisjes. Onze T-tjes!
Het zijn een rode reu ❤️ een black & tan reu en teef 🖤 een choco & tan reu en teef 🤎
Geregeld wordt het wel en wee gepubliceerd hier in het 
"Puppie Journaal"

Finn is de vader! Officieel is zijn naam is Elquando. Hij was ook de vader van ons mooie P-nestje. Uit deze combinatie kunnen alle mogelijke kleuren komen. 

Finn Dylle
finn finn finn finn
finn finn
Dylle Dylle Dylle Dylle Dylle Dylle

Vizsla Draadhaar pups gepland januari 2021

Als Gyopar in november weer loops wordt mag zij nog een keer een nest krijgen. De pups worden dan in januari/februari verwacht. Als alles gaat met en na de dekking, dan worden de pups 9 weken later verwacht. Vervolgens mogen de pups zo'n 8 weken later gaan uitvliegen.

De combinatie is nog niet bekend, maar voldoet vanzelfsprekend ruimschoots aan het fokreglement van de Vizsla Vereniging.

Het is mogelijk op de intersselijst geplaatst te worden. Neem daarvoor contact op via mail.  

Vizsla Draadhaar pups gepland maart 2021

Wanneer Glenda weer loops wordt in januari 2021, dan mag zij nog eenmaal moeder worden. De pups worden dan in maart/april verwacht. Als alles gaat met en na de dekking, dan worden de pups 9 weken later verwacht. Vervolgens mogen de pups zo'n 8 weken later gaan uitvliegen.
Glenda voldoet vanzelfsprekend ruimschoots aan het fokreglement van de Vizsla Vereniging en uiteraard overwegen we alleen die reuen waar hetzelfde voor geldt. 

Het is mogelijk op de intersselijst geplaatst te worden. Neem daarvoor contact op via mail.