"Honden zijn verbazingwekkende schepsels: ze geven onvoorwaardelijk hun liefde. Voor mij zijn ze het ideale voorbeeld van leven." - Gilda Radner

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Nieuwe baasjes van het vijfde nestje

Fényes Varázs Earnie (Willem)

Pup groen woont bij zijn vriendin Fien (ook een Teckeltje) en in een groot gezin in Heiloo bij Jacqueline, haar man, zoon Dirk en dochter Mieke en meer gezinsleden... Nadat hun Teckel Max was overleden was het wel erg stil geworden voor Fien en haar baasjes. En zo kwam Willem nog meer gezelligheid brengen. De eerste berichten waren heel goed. Gegarandeerd dat Willem en Fien echte maatjes worden. Het hele gezin geniet met volle teugen van de nieuwe aanwinst. 

 

 


willem_family
Fényes Varázs Everet (Evert)


Pup Blauw is gaan wonen in Tilburg bij Ad en Jamie. Daar is hij 'enig kind' en voor hun ook de eerste hond. Maar (schoon)moeder heeft wel veel ervaring en past graag op. Evert krijgt alle aandacht, omdat Ad thuis werkt. Altijd gezelschap. Genoeg geknuffel en speelkwartiertjes voor Evert! 

01a_blauwtje


Fényes Varázs Elwood (Dorus)

Pup Bruin is nu een inwoner van Numansdorp en heeft een geweldige mand (en bank en eend) gevonden bij Tjerk, Irma en zoon Mees. Ook zoon Mark en (schoon)dochter Jelske komen regelmatig om Dorus te entertainen... en andersom:). Maar niet alleen Dorus speelt een hoofrol, ook Grand Basset Griffon Vendeen Taddik en Teckel Lukas maken de boel gezellig. Ondertussen weet ik (uit ervaring) dat Dorus een vrijwel exacte kopie is van zijn moeder. Het jachtinstinct is goed aanwezig. Altijd wat te beleven daar ook dus!

 dorus_family


Fényes Varázs Eulah (Julia)

De mand van Pup Roze staat in Hengelo. Daar heeft ze een enorme tuin ter beschikking en een bos nabij. Ze is ze het maatje van Lisa. Nadat Lisa afscheid van haar Westie moest nemen, wilde ze nu heel graag een Teckeltje in huis. Ook nu weer passen haar ouders op als ze aan het werk is en dat is ideaal als je twee huizen op één erf hebt. Een deel van het jaar vertoeft Julia in Italië waar ze volop genieten van hun tweede huis. Hoe goud kan een teckelmandje zijn;) 

julia_family

Fényes Varázs Eauphélie (Bella)

In Doornspijk, samen met stoere Teckelvriend Charlie, woont nu pup Geel. Bella en Charlie halen samen heel wat kattenkwaad uit en houden Eric, Corina, zoon Kevin en dochter Dian lekker bezig:)
Bella is een dametje die weet wat ze wil (ze was de enige die flink nijdig op de chipper werd:)) Met een speelkameraad waar je de hele dag mee kan ravotten en een poes waar je je als Teckel over kan blijven verbazen, verveelt Bella zich geen moment. Het gezin is er blij haar. Konden Bella na één dag al niet meer missen en omschrijven haar als hele lieve, schattige en ondernemende pup... Mee eens!
 bella_family


Fényes Varázs Eaukje

Met pup paars is hier de roedel weer uitgebreid. Hier op de foto is Eaukje de deugd in het midden. Samen met Büszke is zij een echte gangmaker en kan net als Catou praatjes maken. Meer over haar op de eigen pagina onder "De meiden".

 eaukje_family


Fényes Varázs Ebeltje (Pien)

In Standdaarbuiten wonen Erik, Corina, Sophie en Vizsla Xam. Daar is Pientje nu een lid van het gezin geworden. Pien kan zich op en top uitleven als échte werkhond. Nadat Erik al veel gepresteerd (zweetwerk en KNJV) had met Xam ruim is hij nu volop met Pien aan de slag. Met veel enthousiasme en duidelijk op de goede weg, want een als vers geschoten kauw vlak voor haar valt, wordt deze automatisch keurig geapporteerd (zo liet een filmpje zien). De belevenissen van Pien worden ook gepubliceerd in een reeks in tijdschrijft "De Jachthond". We gaan vast nog veel van Pien horen en voor nu genieten we van de regelmatige updates, die we ontvangen!

 pien_family