"To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring - it was peace." - Milan Kundera

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

De pups van Ziyze en Ludas zijn geboren...!

Een half uur na het schrijven van het laatste bericht was het ineens zover. Om 10:53 werd de eerste pup geboren. Bijna 5,5 uur later, om 4:13 werd uiteindelijk de laatste pup geboren. Ziyze heeft 7 prachtige pups op de wereld gezet. Het zijn 5 meisjes en 2 reutjes.

Ziyze moest in eerste instantie nog erg wennen aan het moederschap, maar ondertussen doet ze het meer dan goed. Ze zorgt vol overgave voor haar kinders en is met moeite uit de werpkist te krijgen. Mamma en pups maken het goed. Er is een heel klein meisje bij, die we extra in de gaten moeten houden en regelmatig aanleggen.

Nog steeds zijn we aan het bijkomen van een lange nacht en ochtend. De eerste dagen en nachten zijn nog wat onwennig en onrustig. In eerste instantie was het de bedoeling de mensen op de wachtlijst direct te laten weten of er een pupje voor hen bijzit. Maar ik heb besloten dat we nog een paar dagen langer nodig hebben om ook even te zien of alles goed blijft gaan.

De webcam kan al gevolgd worden en de groeitabel is gepubliceerd en wordt dagelijks bijgehouden.