"A dog is one of the remaining reasons why some people can be persuaded to go for a walk." - O.A. Battista

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Fényes Varázs Csinos (Zuuske)

{joomplucat:31387 limit=400|columns=4}
Ff een kleine update van Zuuske:

We hebben een goede terugreis gehad waarbij Zuuske zich wel regelmatig liet horen. Op een gegeven moment werd het Jenz te zielig en begon hij ook te huilen. Na uitleg dat dit er toch echt bij hoorde kalmeerde hij wel weer en ging ie wel weer over tot de orde van de dag.
We waren eigenlijk wel verrast hoe relaxed Zuske bij ons thuis direct op onderzoek uit ging. Ze liep al kwispelend door het huis, ging ook direct de bench in en uit. Dat was eigenlijk allemaal direct goed. Het eerste uitlaat moment verliep ook goed. Niet te lang en Luuk verbaasde zich hoe makkelijk ze op de terugreis haar weg naar huis terugvond.
De kinderen hebben natuurlijk heerlijk met haar gespeeld en tijdens het avondeten viel Zuske knock out in haar bench; even rust. Toch wordt ze nog wel bij het minste of geringste wakker en gaat dan direct weer over tot actie.
De kinderen liggen inmiddels in bed en zij ligt uitgeteld voor ons op een handdoek. De bench lijkt ze net te ver weg vinden van ons terwijl dat voor ons (vanaf de bank waar we zitten) ongeveer 3  stappen zijn.

Nou we gaan op naar de nacht, ben benieuwd hoe dat gaat verlopen........

We hebben heerlijk van haar genoten vandaag !