"Honden zullen je altijd confronteren met problemen, raadsels, oplossingen." - Stephen J. Bodio

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Fényes Varázs Coco Csele (Coco)

{joomplucat:31502 limit=400|columns=4}
Goede reis gehad, Coco onderdanig naar Igor, Igor genadig, komt goed. 

Leuke meid, ondernemend, lief, schattig, ontwapenend en bindend.

Adriaan verliefd.

Houd je op de hoogte, dank voor je vertrouwen,
groet,Iet
Ps.: Arjen enthousiast
---
Gaat het nog een beetje met je? En jullie. Wel stil in huis nu zeker? Een hele overgang weer, laatste pup de deur uit. Maar ook heerlijk weer dat de werpkist dan weg kan, toch?
Coco is een schattig, slim en ondernemend hondje, in huis dan. Meegenomen naar de Vooroever waar ze gelijk eventjes het diepe in ging. Moeilijk om haar niet op te pakken toen ze begon te gillen van angst maar het is gelukkig gelukt. Vandaag ging het met vreemde honden al weer ietsje beter. Gewoon een kwestie van net zo lang oefenen tot het spontaan gaat. Eerste nacht was de krant in de bench nat van alle plasjes maar afgelopen nacht helemaal droog. Direct uit de bench op het gras en natuurlijk, een supergrote plas. Piepen doet ze niet 's nachts maar de mand van Igor staat dan ook vlak naast de bench; mandje aan mandje!Een poep heeft ze nog niet gedaan in huis gedaan maar dat kun je op mijn conto schrijven. Ze krijgt lekker geen kans. Tot er een ongelukje plaatsvindt uiteraard!
Arjen komt een paar keer per dag extra kijken (we hebben praktijk aan huis) hoe het met de kleine gaat. Hij is vol bewondering voor het meisje dat zo de wereld om haar heen exploreert!
En zo vullen mijn/onze  dagen zich met Coco en een beetje extra Igor. Ik probeer hem wat meer aandacht te geven, hij is net een beetje een grumphy old man maar ik weet zeker dat dat beter wordt. Coco mag dus nu even niet meer in zijn mand komen maar ze blijft proberen hem te ontdooien, erg fascinerend hoe ze dat doet. Even een paar keer per dag kijken of hij nog gromt als ik mijn pootje in het mandje zet! Zo slim en grappig. Geen afspraken deze week en zo kabbelen we lekker dag na dag door, hartelijke groet, sterkte,
Iet
---