"Dachshunds are ideal dogs for small children, as they are already stretched and pulled to such a length that the child cannot do much harm one way or the other." - Robert Benchley

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Robijn, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Fényes Varázs Csodásan Zazou (Zazou)

{joomplucat:31627 limit=4|columns=4}

Zazou is prima overgekomen , viel op schoot in slaap, knorrend en wel.  Wat een heerlijk manneke. We zijn helemaal verliefd op hem hoor.

Eenmaal thuis heeft hij alles rustig en vrij onderzocht waarbij Katrien natuurlijk niet werd overgeslagen. Een ferme blaas van haar was voldoende om Zazou in een onderdanige houding te brengen, Hij loopt keurig om haar heen en vindt haar eigenlijk reuze spannend. Hij heeft al 2 keer keurig in de tuin gepoept en ook 2 x geplast daar. So far so good.  Hij heeft al 2 keer liggen pitten, waarbij Katrien voorzichtig de bench benaderd om dat vreemde wezentje wat beter te bekijken en te besnuffelen. Het gaat dus prima de eerste uren in zijn nieuwe huis.
We willen pas morgen naar buiten met hem. Voor nu is het nieuwe huis en tuin genoeg aan nieuwe indrukken. Hij ligt nu lekker in de bench op zijn botje te knagen, helemaal goed. En Carlijn, die omarmde me toen we thuis kwamen  " mam, wat heerlijk, een hondje, onze Zazou"

Tot zover dit nieuwsbulletin
----
We zullen je morgen meer laten horen, in ieder geval is de bench prima en hij heeft die direct als ZIJN plaats ingenomen. Tijdens ons eten hebben we hem dichtgedaan en dat was prima, geen protest, alleen maar gekluif op het botje. Zo nu en dan spat hij uit in energie explosies en daarna weer naar de bench uit zichzelf om te kluiven en te tukken. Gaat prima dus, mede dankzij jouw inzet. Nogmaals dank!
---
Het manneke praat de hele dag door met allerlei geluidjes. Echt een vent,  helemaal knoeteren van genoegen als je hem aait en aanhaalt. Zojuist zijn we met hem langs de schapen gelopen die hier aan de overkant staan, spannend maar ook wel eng, dus we hebben lekker doorgestapt en er geen aandacht aan besteed.  Blij liep hij mee naar huis, na een keurige plas. Soms denk je dat hij al zindelijk is en dan ineens, terwijl hij net geplast heeft, moeten er toch nog wat druppels gelegd worden op de mat voor de tuindeur, terwijl die openstaat. Nu ligt hij lekker te pitten in de bench, incl speeltje en een lekkere handdoek om hem heen. 

Vannacht zijn we om 11.00 uur de nacht ingegaan. Protest en tot 3. uur poepen plassen en piepen, daarna stil tot 8.00 uur ongeveer. Carlijn had het druk met haar kind. Zo in het begin moet je nog alle geluidjes leren kennen, piepen uit aanstelleritus, piepen om aandacht, piepen om plas/poep enz. Het is een aanhankelijk ventje en geniet nergens zo van als lekker vrijen.Dat doen we dus ook.  Met Katrien en hem gaat het goed tot nu toe. Hij loopt met zijn kop de andere kant op vlak langs Katrien en gaat dan op afstand staan uitdagen, wat we verbieden. Eenmaal slapend komt Katrien eens even polshoogte nemen en besnuffeld uitgebreid haar nieuwe huisgenoot die er dan geen besef van heeft. ZO geestig!
---