"To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring - it was peace." - Milan Kundera

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Catou is Nederlands Kampioen

Op 25 mei is Catou definitief Nederlands Kampioen geworden op de Dogshow Goes! We zijn niet grootste fans van het showgebeuren en dat maakte dat de puntjes voor deze titel niet al te snel binnenkwamen. Het leek mij leuk dat de (hopelijk) toekomstige pups van Catou deze titel bij mams op de stamboom zouden terugzien. Nouja... de baasjes dan.

Catou werd niet alleen Beste teef, maar ook Beste van het Ras ! Haar volledige naam luidt nu: Nederlands Kampioen Quodijn's Catou JW, W '05.

Overigens haalde Ziyze op dezelfde show een keurig rapport met de beoordeling Zeer Goed. Het klopt oook zeker dat Ziyze een heel ander hondje is dan haar moeder. Toch was ik ook met dit resultaat erg tevreden en trots en bovendien nam ik weer de twee liefste honden van de hele show mee naar huis. Uiteraard zijn de resultaten toegevoegd aan de eigen pagina's van de meiden.