"Dachshunds are ideal dogs for small children, as they are already stretched and pulled to such a length that the child cannot do much harm one way or the other." - Robert Benchley

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 1621 gasten en geen leden online

Familiewandeling - de 11e !!! - op 17 mei 2014...!

Het was dit keer 7 maanden geleden dat we de laatste familiewandeling hadden. Het blijft lastig te plannen, maar het is weer gelukt en wat een mooie dag hebben we gekozen! Nicole gidste ons weer en dat maakt de wandeling altijd heerlijk ontspannen. Deze keer een iets lagere opkomst, maar het was niet minder gezelllig. Vreselijk leuk is het om iedereen weer te zien. Dit keer in het gezelschap van 4 van de Hummels van het H-nestje, die ondertussen al flinke honden geworden zijn. 
Dit was onze 11e familiewandeling met deze keer 15 Nakomelingen + natuurlijk 4 van het eigen roedeltje + stammoeder Catou + aanhang (4 : Duna, Csepp, Devin en Merlin) = 23 en een groot feest voor iedereen !!! Tess was thuis bij oma gebleven vanwege haar wat al te grote drachtige buikje.

Even de namen op een rij :) Cazs, Abel, Kasja, Chayka, Beuk, Vera, Fenya, Pim, Fjodor, Guus en Groucho en van het laatste nestje Mats, Hugo, Helo en Hip.

Toen kwam ook weer het fotomoment... Let vooral op Eaukje, die als enige aanwezige Teckel natuurlijk vond dat zij niet hoefde te poseren :) Maar ze staat er wel op!
famwandeling mei 2014

Hieronder nog een hele serie foto's! Klik op een foto voor de hele serie.
Op naar de volgende wandeling!