"Dachshunds are ideal dogs for small children, as they are already stretched and pulled to such a length that the child cannot do much harm one way or the other." - Robert Benchley

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Afscheid van Gentle

gentleGisteren was een droevige dag...

Veel te vroeg hebben we afscheid moeten nemen van Gentle, de reu die acht jaar lang deel uitmaakte van Jinke's roedel. Gentle was de opa van Kyra, een geweldig vriendelijk visitekaartje voor het Vizsla Draadhaar ras. Altijd vrolijk en opgewekt en nooit te moe een bal te apporteren. In het water had hij de grootste lol. Met wat moeite hebben Gentle en ik samen in 2004 het Basis Diploma bij de Vizsla Vereniging behaald. De moeite lag in het feit dat we hem lange tijd niet duidelijk konden maken wat 'vooruit' betekende. Typisch Gentle om op dit onderdeel uiteindelijk een 10 te behalen. Hij heeft wel duidelijk gemaakt dat dit toch niet was, waar hij veel plezier aan beleefde. En dat hoefde ook niet.

Gentle zal gemist worden. Zijn energie en vrolijkheid, zijn knuffels en lieve sprekende blikken. We hebben genoten van alle gedachten, die we woordelijk voor hem invulden bij de malle acties en gezichtsuitdrukkingen van deze grote vriend. Veel te vroeg moesten we afscheid van hem nemen, maar de mooie herinneringen pakt niemand van ons af. We zullen hem nooit vergeten. 

Klik hier voor de In Memoriam van Gentle