"You think dogs will not be in heaven? I tell you, they will be there long before any of us." - Robert Louis Stevenson

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Familiewandeling - de 10e !!! - op 19 oktober 2013...

Het was alweer 11 maanden geleden dat we de laatste familiewandeling hadden. Deze keer door het G-nestje en een loopsheid (of 3) die te vroeg kwam, moesten we het uitstellen. Maar zaterdag 19 oktober was het dan eindelijk zover. Hoewel we een aantal mensen - die er altijd bij zijn - moesten missen, hebben we toch weer (en hoe !!) genoten van alle aanwezigen. Vooral de honden :) , maar het is ook weer erg leuke alle baasjes terug te zien. 

Wat was het weer geweldig! Zo blij was ik ook dat we het hele G-nestje - nu zeven maanden oud - compleet hadden. Jammer genoeg geen aparte foto van gemaakt. Maar ze zijn wel vele malen gespot op de diverse foto's! 
Het was alweer onze 10e familiewandeling met deze keer 24 Nakomelingen (waaronder het eigen roedeltje) + twee stammoedertjes (Catou en Tess) (2) + aanhang (5) = een groot feest voor iedereen !!! 
Even de namen op een rij :) Cazs, Azu, Abel, Bono, Catoo, Chayka, Zazou, Ugy, Lizzy, Lola, Julia, Bella, Fenya, Guusje en van het laatste nestje Pim, Fjodor, Guus, Groucho, Glenda, Guusje en Doeka. Verder de aanhang, te weten ome Csep (broer van Catou), tante Odi (halfzus van Tess), Neef Devin (zo'n kortharige;)), neef Charlie (de Teckel) en achternicht Merlin (de pointer).
Toen kwam ook weer het fotomoment. Tja... daar moeten we nog maar eens op oefenen! Valt niet mee om alle snuiten op de foto te krijgen, maar het geeft in ieder geval weer een leuke impressie.
famwandeling19 10 2013

Het was weer op en top genieten en we hadden ook nog eens geweldig weer. Had het zelf veel te druk om foto's te maken - heb er maar een paar gemaakt - maar gelukkig hadden o.a. Ruud, Maurits en Jeroen een hele serie gemaakt (zie hieronder!). Dank je wel daarvoor! Op naar de volgende wandeling!