"If you get to thinking you're a person of some influence, try ordering somebody else's dog around." - Will Rogers

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Ziyze is gedekt...!

Op 12 en 14 september is Ziyze gedekt. Hopelijk mag ze na 9 weken nog eenmaal moeder worden. Waarschijnlijk zullen de pups – als alles goed gaat – geboren worden rond 14 november en in en na het weekend van 5 januari mogen ze dan gaan uitvliegen naar de nieuwe baasjes.
Ziyze (klik hier voor haar pagina) voldoet vanzelfsprekend aan het fokreglement van de Vizsla Vereniging en uiteraard overwegen we altijd alleen die reuen waar hetzelfde voor geldt. Onze keus - voor wat hopelijk ons H-nest mag worden - is gevallen op een prachtige reu die zich zowel op exterieur-, als op werkgebied heeft bewezen. Hij is geboren in Hongarije en aangekeurd als dekreu door de Hongaarse Vizsla Club. Zijn naam is Áldozóvölgyi-Drótos Apród en zijn roepnaam is Igor
Igor heeft het typische Vizsla Draadhaar temperament. Hij heeft al een aantal prachtige nakomelingen. Een reden temeer om voor deze reu te kiezen. Natuurlijk is ook de beperkte verwantschap met Ziyze een belangrijk punt. Dit laatste omdat ik het persoonlijk heel belangrijk vind niet onnodig veel inteelt toe te passen.
Onze Ziyze is ook de trotse mamma van ons C- en F- nest. Klik hier voor meer info over dit nestje ! 

Igor
Ziyze
igorigorigorigor
ZiyzeZiyzeZiyzeZiyze