"Honden zijn verbazingwekkende schepsels: ze geven onvoorwaardelijk hun liefde. Voor mij zijn ze het ideale voorbeeld van leven." - Gilda Radner

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 1640 gasten en geen leden online

Catou is drachtig...!

Catou is hier 4 weken drachtigHet was eigenlijk al duidelijk voor de bezoekers van deze website... Een week geleden is het échte aftellen naar de bevalling al begonnen. Helaas had ik even geen tijd gehad hier een nieuwsbericht aan te wijden mét bijpassende foto's. Vorige week was het ineens overduidelijk. Alle tekenen waren er eerder ook al wel; Catou had enorm veel te vertellen, kon niet genoeg geknuffeld worden en had alsmaar honger. Maarja, dat was de Catou is hier 5 weken drachtigvorige keer ook zo... Toch was het nu anders, want haar buikje ging - zoals het hoort - met 4 weken dracht enorm groeien en dat is wel te zien op de foto's. De eerste is van een week geleden, de tweede van vandaag. Om goed te kunnen vergelijken heb ik er een oude foto naast gezet (klik voor een vergroting). Omdat het zo duidelijk was dat Catou pups draagt kon ik een echo achterwege laten. Er was geen twijfel over mogelijk !
Alles gaat uitstekend met Catou. Ze was vorige week al 2 kg aangekomen. Catou's normale gewicht is 23,8 kg. Een week geleden gaf de weegschaal 25,8 kg aan. Haar mooie buikje lijkt haar al wel af en toe in de weg te zitten, maar buiten vergeet ze alles en rent er dan nog lustig op los. Waarschijnlijk gaat ze dat tot het laatste moment ook zo - net als de vorige keren - zo volhouden.
Het Dagboek 2011 is aangemaakt en daar zullen vanaf nu weer de laatste nieuwtjes worden bijgehouden.