"When a man's best friend is his dog, that dog has a problem." - Edward Abbey

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Familiewandeling 27 november

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de volgende familiewandeling. De weersvoorspellingen waren niet al te goed. Jammer genoeg hebben we de zon niet gezien, maar het was droog en dat is al genoeg om met volle teugen te kunnen genieten van de 17 aanwezige Vizsla's. Er waren 4 pups van het laatste nestje aanwezig, namelijk Coco, Ugy, Csilla en Zazou. De eerstgenoemde werd vergezeld door haar huisgenoot - de volle broer van Kyra - Igor (zie de foto's voor dit mooie grijze koppel). Verder waren aanwezig Cazs, (ome) Csepp, Abel, (korthaar neef) Devin, Soesja, Chayka, Bob, Bono, en natuurlijk waren Kyra, Ziyze en Büszke er ook bij. 'Special guest star' was Duna (halfzus van Catou), die bij mijn ouders woont. Voor haar was een plekje in de auto vrijgekomen, omdat Catou vanwege haar loopsheid thuisbleef. Tess hield haar gezelschap.

Ik wil iedereen nogmaals bedanken dat ze erbij wilden zijn. Het was weer een waar feest om zoveel familie bij elkaar te hebben. De honden vonden het weer prachtig en waren na afloop allemaal heerlijk uitgeteld. Over ongeveer een half jaar komt er zeker weer een volgende editie.

Er zijn weer heel wat foto's gemaakt (dank je wel!) en die zijn allemaal te bekijken: Klik hier voor de directe link.

Het wilde niet helemaal lukken (of helemaal niet:)) om ze alle 17 op de foto te krijgen. Volgende keer weer een nieuwe poging en dan maar weer met de baasjes erbij!
familiewandeling 27 11 2010familiewandeling 27 11 2010