"Je eigen hond maakt geen lawaai, die blaft alleen maar." - Kurt Tucholsky

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 1617 gasten en geen leden online

Familiewandeling 28 november 2009

Terwijl de pups van het tweede nestje hier opgroeiden, waren de nieuwe baasjes al op de hoogte gesteld van de wandeling die we nog liefst dit jaar zouden houden. Het was nog even spannend of het door zou gaan, want Büszke had immers haar pootje gebroken. Maar al snel nadat het verband eraf was gegaan, werd duidelijk dat dit pupje Geel het prima aan zou kunnen... Er zo werd iedereen uitgenodigd. Van het eerste nestje hadden we helaas wat afmeldingen. Er kan zomaar een loopsheid, een weekend weg, een verhuizing of iets anders roet in het eten gooien.
De weersvoorspellingen waren bar en boos. Regen, windstoten en hagel was de waarschuwing van de weermannen geweest. Maar wat ons betreft zaten zij er wat Soest betreft helemaal naast. We hebben het de hele wandeling droog gehouden en zelfs de zon gezien. Echt Vizslaweer, zullen we maar zeggen...

familiewandeling28_11_2009.jpg
Wat een fantastische dag was het afgelopen zaterdag. Het mooiste was nog wel dat het hele nest, met de nu 16 weken oude pups compleet was! Alle 9 waren ze er. Voor de pups even een hele overval om zoveel soortgenoten te zien en voor de baasjes heel leuk om al die 'andere bandjes' weer te zien. De meeste pups waren wat teveel onder de indruk om mij terug te herkennen tussen alle drukte. Toen we eenmaal gingen wandelen, na het verzamelen op de parkeerplaats, werd er heel wat afgespeeld en door ons genoten van al het Vizslageweld om ons heen.

Behalve de 9 pups was er nog wat aan familie gekomen. Broer Casz en ome Csepp, Abel en (korthaar neef) Devin, zus Soesja, (verre) neef Barát en tante Lany, (verre) neef Tjeddoh, (Korthaar) Dino, (Ierse Terriër) Bolke en natuurlijk waren (oud)tante Kyra, mamma Catou, zus Ziyze en niet te vergeten (Teckel) Tess er ook bij. Alhoewel we de laatste niet al te veel hebben gezien:). In totaal hebben we met 22 honden en heel veel grote en kleine bazen een heerlijke wandeling beleeft. Binnen een half jaar gaan we het zeker nog weer een keer doen!

In het fotoalbum is een leuke impressie te vinden van de wandeling. Klik hier voor de directe link. Met name dank aan Ben en Anja en Jef en Annemie voor het opsturen van alle foto's!