"Als je hond denkt dat jij de belangrijkste persoon ter wereld bent, hoef je geen andere opinie meer te raadplegen." - Jim Fiebig

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Duidelijke veranderingen...

Catou is langzaamaan aan het opbollen. De veranderingen gaan de laatste dagen ineens erg snel. Als ze bij me op schoot ligt (jawel, schoothonden in maxiformaat), zie je zelfs al af en toe een pupje duidelijk zitten. Het aanstaande moedertje praat al altijd graag, maar nu heeft ze duidelijk vreselijk veel te vertellen. Geweldig! We zijn al over gegaan op puppyvoer voor haar, zodat ze zo veel mogelijk en rijke voedingsstoffen binnenkrijgt. En hier heeft ze duidelijk behoefte aan. Ze groeit met de dag en de 'melkfabriek' is aan het opstarten. Het dametje is wel wat kieskeurig aan het worden. Ze is altijd een erg makkelijke eter, maar nu stelt ze toch wel prijs op wat lekkers erdoor heen. Natuurlijk geef ik haar daar nu haar zin in. Normaal gesproken benik een strenge 'moeder' maar nu vertroetel ik haar maar al te graag.

D'r frisbee is nog steeds een feest. Wat haar betreft kan ik blijven gooien. Ook zijn we gisteren weer naar de hondenschool geweest, waar we het goede nieuws ook vol trots hebben gedeeld. Op de dag van de echo zijn we weer de polder ingeweest en ook daar was ze nog steeds Catou zoals ze graag gezien wordt. Op fazantenjacht, klik hier maar voor de foto, slootjes overspringen en vooral veel lol makend:
fenyes_varazs_2007_64
Wat de nacht betreft is het anders dan anders. De meiden slapen bij mij in de slaapkamer en hebben daar ieder een eigen bed. Toch kiezen ze er altijd voor om samen in een mand te liggen. Tot nu, want Catou vindt het wat krap worden en kiest nu voor haar eigen bedje, met nieuw kussen, zodat ze erbij ligt als de prinses op de erwt.

Met nog vier weken te gaan is de tijd al erg snel gegaan. We gaan nu de definitieve voorbereidingen treffen. Een (tweede) grotere werpkist maken, de tuin verder afwerken, tig wasjes draaien om genoeg kleden op voorraad te hebben, namen verzinnen en ga zo maar door. We komen de tijd dus wel door en genieten ondertussen met volle teugen van de veranderingen van Catou.