"No one appreciates the very special genius of your conversation as the dog does." - Christopher Morley

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We have 151 guests and no members online

Baasjes van het zesde nestje


Fényes Varázs Feroz Gentle (Gentle)


Pup Bruin is gaan wonen in Zwijndrecht bij Ilona, Edwin en Anouk. Ook maken de terriërs Max en Moos deel uit van het gezin. Moos is al op leeftijd en Max is een jonge kerel en nu al een maatje voor Gentle. De klik was er gelijk!
Ondertussen zijn ze als een blok gevallen voor dit ras. Op de cursus gaat het dan ook super met Gentle. Zo goed dat echt iedereen verliefd op hem raakt en het schijnt zelfs dat meer mensen nu een Gentle kopie willen:)


baasjes F-nest
 


Fényes Varázs Flóris (Flóris)


Pup Blauw woont nu in Apeldoorn bij Anita en Michiel. Hiervoor hadden zij een kruising, met de naam Rody (waarschijnlijk een doberman in zat, maar ook iets met een ruwharige vacht). Dat maatje was een hond met een verleden toen ze hem kregen. En nu wilden ze graag vanaf pup de opvoeding doen. En dan heb je soms je handen vol:) Maar vooral genieten ze enorm van elkaar! baasjes F-nest


Fényes Varázs Fenya (Fenya)


Pup Roze is in Duitsland gaan wonen bij Petra en haar man Boris en dochter Leonie. Fenya heeft gezelschap van Pointer Merlin en Ridgeback Bakano. Petra geeft les op een hondenschool en wel www.pfotenakademie.de ! Toen zij de eerste keer hier kwamen, had Leonie een magische aantrekkingskracht op alle Teckeltjes (het nestje wat toen 7 weken oud was). Na heel wat gespeel en geknuffel vielen ze allemaal bij haar in slaap. Met zo'n gezin heeft Fenya een fantastische basis!

 baasjes F-nest


Fényes Varázs Feyza (Guusje)


Pup geel is hier wat langer geweest. Met 4 maanden werd het juiste gezin voor haar gevonden. Ze woont nu bij Maarten en Alice, zoon Binck en dochter Floortje in Leiden. Na heel wat opofferingen die ze voor hun vorige Griffon reu over hadden, wilden ze nu graag een wat gemoederlijker teefje. Lilly paste goed in het plaatje. In goed overleg met de kinderen :) besloten ze Lilly vanaf dat moment Guusje te noemen. Amper een dag had ze nodig om aan die naam te wennen! Ze heeft het erg naar haar zin bij haar nieuwe familie, en heeft al helemaal hun harten veroverd.

 baasjes F-nest

Fényes Varázs Fritzi (Mila)Delfzijl heeft ook een nieuwe inwoner. Pup Lila is daar gaan wonen bij Nienke, haar man en dochter Hilde en zoon Joppe. Mila beleeft allerlei avonturen en heeft heel wat hondenvrienden gemaakt. Nienke houdt me nauwkerig op de hoogte van alle ins en out van de belevenissen van Mila. Geweldig leuk! Mila heeft al volop interesse in vogeltjes en staat al regelmatig voor. Ze doen al een KNJV curus, maar wie weet wat de toekomst nog brengt!
 baasjes F-nest


Fényes Varázs Fira (Yarah)


Pup Paars is een nieuwe inwoner van Wassenaar geworden, waar ze bij Claudia en haar gezin gaat wonen. Leuk is dat zij al bekend zijn met de Vizsla en dat Iwan (een Vizsla Korthaar) haar huisgenoot zal zijn! Zij kwamen Yarah net wat later ophalen dan de andere pups. Met een goede reden, want de vakantie was al gepland nog voordat Yarah op hun pad kwam. Maar dit was helemaal niet erg, omdat ik wist dat Iwan lekker mee was op vakantie en dat dit voor Yarah in de toekomst ook gebruikelijk zal zijn. Lekker met z'n allen op avontuur!

 baasjes F-nest