"Honden zijn prachtig. Echt waar. Ze leren kennen en bij ze zijn is een ervaring die alles te boven gaat - het is een manier om plezier in leven en toewijding te leren kennen." - Gary Paulsen

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Rubine & Robijn

Menu

Wie is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Drie meiden over...

ziyze9wekenNa alle drukte rond het grootbrengen van de pups is nu de rust weergekeerd. De negen broers en zussen van Ziyze zijn allemaal naar hun nieuwe eigenaren en we zullen zeker hun ontwikkeling blijven volgen. Geregeld is er contact met de nieuwe eigenaren om te weten hoe het gaat en zo nodig te helpen met eventuele problemen. De berichten zijn allemaal erg positief en dat belooft dus wat voor de toekomst.

Nu is de tijd aangebroken van het échte opvoeden van Ziyze. Een leuke taak! Net als haar moeder, Catou, is de wens Ziyze zowel op het apporteren als het veldwerk te trainen. Ook is de hoop dat de exterieurkeurmeesters haar hoog zullen waarderen. Of dit allemaal succesvol zal zijn of niet is eigenlijk al van secundair belang. De verliefdheid is (hoe kan het ook anders) al dusdanig, dat het eigenlijk al niet meer uitmaakt. Natuurlijk zullen de nieuwtjes op deze site worden bijgehouden.