"If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat." - Author Unknown

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Nieuwjaarsstrandwandeling Hoek van Holland zondag 20 januari '13

kerstkaart2012 De Nieuwjaarswandeling van de Vizsla Vereniging is - ondertussen traditiegetrouw te noemen - opnieuw aan het strand van Hoek van Holland. Een perfecte plaats voor onze Vizsla’s (zowel de Draadharen, als de Kortharen) om eens lekker uit hun dak te gaan; rennen, graven, zwemmen en stoeien op het grote strand. Voor de Vizsla eigenaren een mogelijkheid om uit te waaien en weer eens bij te kletsen en om elkaar op de valreep nog een gezond Nieuwjaar te wensen.

We verzamelen vanaf 13.30 uur bij strandpaviljoen Beachclub Royal, vertrek om 14.00 uur. We zullen ongeveer 2 uur wandelen. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan. Zorg dat uw hond voor u en anderen herkenbaar is. Bevestig bijvoorbeeld iets herkenbaars aan zijn/haar halsband. Of in ieder geval een naamplaatje met telefoonnummer aan de halsband van uw hond. In het geval van vragen of calamiteiten onderweg is Lies van Essen bereikbaar via: 06 5047 7503.

Graag tot ziens in Hoek van Holland!

Locatie Beachclub Royal, Zeekant 37, 3151 HW Hoek van Holland

Routebeschrijving
Vanuit heel het land volgt u na Rotterdam de borden Hoek van Holland. Via de A20 rijdt u richting de kust waar u ter hoogte van Maasdijk de snelweg verlaat en onder de snelweg door gaat. U rijdt nu op de N20/E25. Na een toeristische route over de Maasdijk (Deze weg blijven volgen tot een groot kruispunt met stoplichten). Hier slaat u linksaf. Na de S-bocht neemt u de eerste afslag naar rechts. Deze weg rijdt u helemaal uit (langs de duinen) tot aan de T-splitsing. Hier gaat u rechtsaf (Badweg). Aan het einde kunt u aan uw linkerhand parkeren of rechtdoor via de slagbomen. Bij de strandopgang, na de slagbomen, gaat u rechtsaf. Beachclub Royal is het laatste strandpaviljoen.