"There is no faith which has never yet been broken, except that of a truly faithful dog." - Konrad Lorenz

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Jolig (J)achttal en geweldig (pr)achttal....!

DSC08369

Aan de titel is duidelijk te lezen dat mensen geinspireerd meedenken aan hoe je dit nestje kan noemen. Dat ik er zelf niet op kwam ;)
Sinds 4 dagen wordt er ook heel wat gedribbeld buiten de werpkist. Dat was voor geen van allen een grootste stap leek het wel. Geen gemopper en zelfverzekerd voor het eerst krantjes onder je voetjes voelen. De gewoonste zaak van de wereld. En laat dat het uitgangspunt zijn voor de ontwikkeling van deze 8 geweldige hondjes!
En twee dagen geleden was het echt tijd om voor het eerst geweekte brokken te eten. En daar maakte één pupje in het bijzonder dankbaar gebruik van. Het kleinste meisje met het paarse bandje had wat in te halen! Grappig is dat elke keer opnieuw. Voor het eerst aan zo'n schaal. Ze vinden het heerlijk en ook spannend. Geknor, geril. Wat een emoties. Lang daarna komen nog allerlei geluidjes uit de werpkist, want al slapend moeten al deze indrukken natuurlijk verwerkt worden.

Het blijft te moeilijk om maar een paar foto's uit te kiezen om bij dit bericht te plaatsen... en daarom zetten we gewoon alles erbij ! Je ziet er "maar" 9 onderaan staan, maar door op een foto te klikken, wordt deze vergroot en kan de hele serie bekeken worden.


DSC08493DSC08530