"Did you ever notice when you blow in a dog's face he gets mad at you? But when you take him in a car he sticks his head out the window." - Steve Bluestone

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Welkom!

Ziyze 2007Tess mei 2010Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Deze is geheel gericht op de Vizsla Draadhaar meiden, Kyra †, Catou, Aziyze, Büszke, Glenda en Jolie. En natuurlijk op Tess en Dylle, de Ruwhaar Teckels (Standaard).

De Vizsla Draadhaar is een prachtig, vriendelijk en veelzijdig ras. Lees hier de rasinformatie.

Briljante Betovering; dat is de betekenis van de kennelnaam en zeer toepasselijk. Dat zullen de mensen met een Vizsla Draadhaar in huis kunnen beamen.Kyra, Catou en Ziyze in 2008 Het is een virus dat je niet meer loslaat! Hetzelfde geldt overigens als er een Teckel bij komt!

Geruime tijd zijn wij actief in het jachtgebeuren. Dit is leuker dan veel mensen in eerste instantie zullen denken. Neem daarom eens een kijkje op de verschillende pagina's om een indruk te krijgen van de vele gezichten van de Vizsla Draadhaar.

Klik hier voor het laatste nieuws.
Catou, Büszke, Tess, Ziyze en Kyra, mei 2010Büszke mei 2010Ziyze, Büszke en Catou, februari 2010Kyra mei 2010www.magyar-vizsla.nl
        Lid van de Nederlandse Vereniging van 
          Hongaarse Staande Honden 'Vizsla'

           Lid Nederlandse Teckel Club (NTC)NTC
               Sinds 2007 bekend bij de Raad van Beheer 
                  onder kennelregistratienummer: 265048

 

Alle 6 2013