"The average dog is a nicer person than the average person." - Andy Rooney

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Groots geluk met geliefde grappige G-uppies; gloednieuwe gebeurtenissen

pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!





Wat is de tijd weer hard gegaan. Flink gevulde dagen met heel veel te doen. Amper tijd voor updates op de site, want veeleisend zijn een zevental G-uppies wel. En dat verdienen ze ook uiteraard. Veel aandacht, knuffels, stukje opvoeding, entertainment en heel, heel veel gepoets.
Zeven weken alweer. Bijna niet te bevatten dat we ze dit aankomende weekend al gaan uitzwaaien. Er staan heel wat nieuwe bazen te trappelen om ze op te komen halen, dus dat maakt het heel dubbel. We gaan ze missen. Toch is het tijd om te gaan. De tuin wordt te klein voor een stel hondjes dat de wereld wil gaan verkennen. Ook zijn ze ondertussen behoorlijk vocaal aanwezig. Iets minder grappig voor de buren wellicht. Tijdens het stoeien kan er best gegromd en geblaft worden. En ja dat klinkt al als een hele hond x 7 :) Ze hebben nu wel echt de grootste lol samen. Door de tunnels, over het kussen, half - niet echt de bedoeling - door de waterbak, door de spannende looptunnel, in en uit de mand, stukje graven hier en daar, beetje hovenierswerk verrichten, broertjes en zusjes pesten. Kortom genoeg te beleven. Ietwat lomp hier en daar, maar toch al heel behendig. Het is een prachtig stel! 

pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!








 

 

 

 

Als het aan Büszke lag, had zij nog steeds haar kroost gevoed. Net even te lief is ze eigenlijk. Dus dat hebben we zelf een beetje begeleid. Sinds gisteren wordt er eindelijk wat serieus afgesnauwd door haar. Toch heeft het ze aan opvoeding niet ontbroken, want ook een grenzenstellende Tess en knorrige tante Ziyze en een streng, maar rechtvaardige oma hebben hun steentje bijgedragen. 

Voor nu hier weer een selectie van de 20 mooiste foto's van de afgelopen twee weken. Kiezen was echt onmogelijk deze keer...Hier zijn nog meer foto's te vinden...
pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!
pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!
pups van Büszke en Glen...!pups van Büszke en Glen...!