"If you think dogs can't count, try putting three dog biscuits in your pocket and then giving Fido only two of them." - Phil Pastoret

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Who's online

We have 117 guests and no members online

Catoo zoekt een nieuw baasje...

Catoo - niet te verwarren met haar moeder Catou - is ruim 2,5 jaar oud, gesteriliseerd en een sociaal hondje. Donker van kleur met een gematigde draadhaarvacht, die daardoor praktisch onderhoudsvrij is. Ze heeft een bijzonder lief en mooi hoofd en daarnaast een prachtige bouw en bespiering. Ze houdt enorm van rennen. Ook ontvangt ze graag een knuffel. Catoo is goed gehoorzaam en kent alle gebruikelijke commando's.
Catoo zoekt een baas - met ervaring - die veel tijd voor haar heeft, haar ruim voldoende beweging en afleiding biedt. Degene die dit Catoo kan geven zal met volle teugen genieten van een prachtig energiek meisje.
Natuurlijk heb ik nog veel meer over Catoo te vertellen, die door omstandigheden terug is gekomen en ondertussen al ruim twee maanden hier in de roedel leeft. Heeft u serieuze interesse en denkt u Catoo een geweldig hondenleven te kunnen geven klik dan hier voor de contactgegevens.
Hieronder een aantal actuele foto's (klik op een foto voor de hele serie).{multithumb max_thumbnails=3}mt_gallery